Jobbig och rolig kick-off

Planerar din arbetsplats en kick-off och ni vill göra något som är bra träning och väldigt roligt ska ni testa bumperballs. För att bli inspirerad av denna roliga aktivitet, gå till Bumperballs.se och bläddra igenom bilderna. Bumperballs är en kul aktivitet av typen teambuilding med dina arbetskamrater, samtidigt som man får kämpa lite rent fysiskt. Aktiviteten bumperballs är en kul lek, så ingen kommer att uppleva det hela som en jobbig eller kravfylld aktivitet, utan det blir många glada skratt och man kommer sina kollegor närmare, kanske på ett nytt sätt.

För att kunna spela bumperball trär alla deltagare på sig en luftfylld boll som är genomskinlig, på överkroppen. Detta innebär att du plötslig har kroppsform som en boll och du och dina vänner kommer att krocka med varandra, ungefär som när man kör radiobilar. Iförda dessa bollar spelar man sedan en fotbollsmatch eller någon annan sorts spel.

Denna aktivitet passar för alla som är ute efter att boka en gruppaktivitet där man gör något kul tillsammans. Det passar både för kick-off med företaget, en svensexa, möhippa eller 50-årsfirandet. Bumperball Stockholm är mycket måna om att alla kunder ska vara nöjda och de försöker tillmötesgå kundernas önskemål. Det går att spela bumperball den tid på dygnet som du önskar, då Bumperball Stockholm alltid har öppet. Företaget försöker också ordna bumperballaktiviteten på den plats som ni önskar. Vill ni till exempel vara i en park går det bra. Större events, som till exempel att en skola vill anordna bumperball är möjligt. Upp till 50 deltagare samtidigt fungerar bra, så detta kan vara en perfekt aktivitet på en friluftsdag där barnen både får öva samarbete och ha kul. Efter att ni har genomfört aktiviteten kan man köpa en video med en film från dagen, som ett trevligt minne.

Det finns möjlighet att köpa egna bumperballs, eller zorber som de också kallas. Bumperball Stockholm har det lägsta priset i Sverige.